Med en bred vifte af kvalitets komponenter for traverskraner, kan Dania Industries designe en kran, der svarer til dine nøjagtige krav. Ved hjælp af et sofistikeret konfigurations software, kan vi designe tilpassede løsninger baseret på standardiserede komponenter, til den bedst mulige pris.

Enkelt Drager Traverskran

En enkelt drager traverskran er den fleksible løsning til næsten enhver opgave. Selv i bygninger med lav loftshøjde garantere de optimale løftekapacitet i situationer hvor plads er den vigtigste faktor, uanset om det er i et produktionsanlæg eller op et lager hvor der minimal plads til kransystemer.

Det er omkostningseffektive løsninger med spændvidder op til 30 meter og til løft af belastninger op til 40t.

Dobbelt Drager Traverskran

Dania Industries ville foreslå en kran med dobbelt dragere til bredere spænd og ved løft af tungere byrder. Enten dobbeltprofilbjælke eller dobbeltfremstillet kassedrager kan bruges afhængigt af de nøjagtige krav. 

Ved hjælp af SWF Krantechnik krankomponenter kan Dania Industries designe, fremstille og installere en dobbelt drager traverskran til kapaciteter op mod 160ton og med spændvidder på over 30 meter.